WOSTI: Sportsinformasjon på TV på internasjonalt nivå.

Wosti por Wosti -

WOSTI er en ledende bedrift innen informasjon om veiledning for sportskasting. Den tilbyr høykvalitets, pålitelig og alltid bekreftet informasjon om kanalene som daglig sender fotballkamper og andre idretter. Dette er svært etterspurt informasjon blant sportsentusiaster, da det med dagens mengde sportsarrangementer og TV-medier blir komplisert å vite når og hvor de vil bli sendt.

 

INTERNASJONAL DEKNING

WOSTI gir for øyeblikket dekning i 53 land på forskjellige språk, på 36 forskjellige nettsteder.

Her er listen over nettsteder der du kan sjekke daglig sportsprogram, avhengig av landet du er interessert i:

 

Spania: futbol en la tvChile: futbol en vivo chileMexico: futbol en vivo mexicoArgentina: futbol en vivo argentinaPeru: futbol en vivo peruColombia: futbol en vivo colombiaUruguay: futbol en vivo uruguayBolivia: futbol en vivo boliviaEcuador: futbol en vivo ecuadorVenezuela: futbol en vivo venezuelaGuatemala: futbol en vivo guatemalaParaguay: futbol en vivo paraguayEl Salvador: futbol en vivo el salvadorCosta Rica: futbol en vivo costaricaHonduras: futbol en vivo hondurasBrasil: futebol ao vivo brasilPortugal: futebol na tvUnited Kingdom: uk football on tvNicaragua: futbol en vivo nicaraguaUSA (en): sports on tv usaUSA (es): futbol en vivo usaItalien: calcio tvTyskland: fussball im tvPanama: futbol en vivo panamaIrland: live football tv –Den dominikanske republikk: futbol en vivo dominicanaNorge: fotball tvFrankrike: foot tvSverige: fotboll pa tv i dagFinland: jalkapallo tvCanada: sports guide tvIndia: live sports tvDanmark: fodbold i dagØsterrike: fussball im tvJapan: football tvArab: live football tv.

 

Til å begynne med kan du velge timeplanen for det landet som interesserer deg mest. Men fra menyvalgene kan du bytte til en annen lands timeplan. Du kan laste den ned for Android og iOS

 

AVTALER og SAMARBEID

WOSTI har gjennomført mange avtaler og samarbeid, både med store medier som SPORT, GOL PLAY og andre mindre nettsteder/blogger.

 

WIDGETS og API

WOSTI har en gratis widget som gir informasjon om alle TV-sendte fotballkamper i dag og i morgen, med detaljerte tidspunkter og TV-kanaler. Denne widgeten kan også konfigureres ved å filtrere etter en konkurranse, et lag eller til og med en sport.

Fra menyen på hvilken som helst nettside kan du få tilgang til widgetinnstillingene. WOSTI har også utviklet sin egen API som tillater tredjeparter å integrere dataene i deres nettside eller applikasjon. En alltid oppdatert og interessant ressurs for å vite hvor man kan se kampene.

 

For informasjon, forslag eller samarbeid, kan du kontakte dem på [email protected].