Guide til Steinkjer FK Kvinner TV-kamper

Steinkjer FK Kvinner: På dette tidspunktet er det ingen TV-kamp. Du kan sjekke historikken over tidligere TV-sendte kamper.

Onsdag, 12.06.2024
18:00 Steinkjer FK Kvinner Rosenborg BK Kvinner

STATISTISKE DATA FOR LAGET STEINKJER FK KVINNER PÅ TV I NORGE

Per i datoene i dag 16.06.2024 og siden dette nettstedet samler inn statistikk om når og hvor kampene til Football laget Steinkjer FK Kvinner i Norge, som var 12.06.2024, kan vi gi følgende data:

Det har vært 1 kamper som ble vist på TV i 1 forskjellige konkurranser. 0 kamper har vært på åpen TV og 1 på betal-TV.

Det har vært sendt fra 3 forskjellige kanaler. Vi gir detaljert navn på TV som har overført kampene oftest: TV 2 Play (1), Direktesport (1), Allente (1).

I tillegg, i den angitte perioden, er lagene som laget Steinkjer FK Kvinner har møtt mest, og som også har blitt sendt på TV, i denne rekkefølgen: Rosenborg BK Kvinner (1).

Det er ingen direktesendte fotballkamper fra Steinkjer FK Kvinner på tv akkurat nå, men vi viser deg en historie med tv-programguiden for de siste kampene som har blitt vist på tv fra Steinkjer FK Kvinner.

Vi vil oppdatere denne tv-programagenden for Steinkjer FK Kvinner når vi får bekreftet fra offisielle kilder hvilke kamper som vil bli direktesendt på tv.

Det kan være interessant for deg å vite at det siden begynnelsen av denne nettsiden har blitt publisert 1 direktesendte fotballkamper fra Steinkjer FK Kvinner.
Den første publiserte kampen var 12. juni 2024 mellom Steinkjer FK Kvinner - Rosenborg BK Kvinner.
Kanalen som har vist flest direktesendte kamper fra Steinkjer FK Kvinner på tv er TV 2 Play med en total på 1 kamper.
Og det er konkurransen NM Kvinner som har vært tv-sending av Steinkjer FK Kvinner flest ganger, med en total på 1 kamper.