Konfigurere widgeten

Berik nettstedet eller bloggen din den mest komplette og oppdaterte oversikten over TV-sendt fotball


  • x
For eierne av fotball- eller sportsnettsteder og blogger generelt har det å ha en eller flere widgets blitt et grunnleggende verktøy for å kunne tilby tjenester av stor interesse for brukerne. En av de mest etterspurte opplysningene er for tiden oversikt over fotballkamper som sendes på TV, i tillegg til å kjenne til annen sport som sendes på TV. Disse fotball- og sportswidgetene er en flott mulighet til å tilby en eksklusiv, komplett kvalitetstjeneste, som oppdateres automatisk og har den store fordelen at den er gratis.

I tillegg er det veldig enkelt å konfigurere og sette inn i et nettsted eller i en personlig blogg, og kan tilpasses ethvert design, siden widgeten kan tilpasses i bredden, høyden og gis fargen du ønsker.

Fotballtv.com det gir deg i denne delen muligheten til å sette inn flere typer widgets: Den komplette fotballagendaen på TV.

Denne widgeten gir oversikt over alle dagens og morgendagens fotballkamper som sendes på TV, med detaljer om sendetider og hvilke TV-kanaler,både gratis og betalte, som sender de ulike kampene i hver av konkurransene. TV-oversikt for et fotballag. Denne widgeten tilbyr en komplett tidsplan med TV-kamper for ethvert fotballag, både norsk og internasjonale klubber, og til og med landslag.

Oversikten inkluderer sendetider, konkurranse som kampen hører til i og TV-kanaler som sender hver enkelt kamp. Konfigurasjonen består av flere trinn: Mål. Definer bredden og høyden som passer best til der du vil plassere kontrollprogrammet. Farge. Velg fargen som passer best til nettstedet ditt eller bloggen din, du har den fordelen at du kan sette inn den nøyaktige koden. Lag. Dette alternativet er bare tilgjengelig i fotballwidgeten, og brukes til å konfigurere widgeten for et bestemt lag. Hvis du derimot vil ha den komplette listen over treff, må du bare merke av for «Alle».

Generer. Når de forrige feltene er konfigurert trykker du på denne knappen, som genererer to typer koder: javascript og iframe. Du må velge koden som tilsvarer nettstedet eller bloggen din, og kopiere og lime inn på nettstedet du vil bruke.