WOSTI Fotball TV Guide, den gratis appen for å følge all fotball på TV.

Wosti por Wosti -

Trett av å ikke vite når laget ditt spiller og hvor du kan se det? Er du en av dem som bruker mye tid på å bytte kanal uten å finne den kampen du leter etter? Vil du ha en guide med all fotballen som vises på TV på telefonen din? Hvis svaret ditt på noen av disse spørsmålene er ja, presenterer vi løsningen: WOSTI FootballTV-appen.

 

Den er tilgjengelig for nedlasting på enheten din både på Android (WOSTI Football TV på Google Play) og på iOS (WOSTI Football TV på App Store).

 

Ved første gangs oppstart vises en liste med alle landene slik at du kan velge ditt eget. Når du har valgt, vises alle dagens hendelser. Du kan endre datoen i den svarte linjen som vises øverst på enheten.

 

Når du klikker på en kamp, åpnes en ny fane som viser mer detaljert informasjon: dato, tid, sport, konkurranse, fase eller runde, og navnene på TV-kanalene som sender kampen. En av de store fordelene med appen er muligheten til å planlegge varsler i telefonens kalender. Ved å klikke på bjellen øverst til høyre, opprettes en ny hendelse i kalenderen, og du har muligheten til å konfigurere påminnelser for å varsle deg minutter eller timer før start slik at du ikke går glipp av et sekund.

 

I tillegg til hovedgrensesnittet inneholder appen flere funksjoner som kan nås via den utvidbare menyen. For å åpne den må du klikke på symbolet med tre horisontale linjer øverst til venstre på enheten:

 

Min Agenda lar deg tilpasse timeplanen ved å filtrere kun hendelser som interesserer deg. Du kan inkludere lag, konkurranser og TV-kanaler. For eksempel kan du lage din egen timeplan med kanalene og plattformene du har tilgang til, en sammensatt bare av favorittklubbene dine, osv. Denne delen kan nås direkte fra hovedskjermen ved å klikke på stjerneikonet øverst til høyre på enheten.

 

Med Søk har du muligheten til å velge kamper fra alle lag og konkurranser oppført i vår database. Dette lar deg fremskynde prosessen med å kjenne kampens sendetid for et bestemt lag eller en bestemt turnering i de neste 14 dagene fra søket.

 

Avansert filtrering tilbyr funksjoner som ligner på Min Agenda. Den store forskjellen er at filtrene ikke lagres når appen lukkes, slik at de kan brukes til å konsultere andre kamper eller arrangementer som er forskjellige fra de som allerede er inkludert i timeplanen din.

 

I Velg ditt land kan du velge programmet for området du befinner deg i, fra våre nettsteder: Chile, Mexico, Spania, Argentina, Peru, Colombia, Uruguay, Bolivia, Ecuador, Venezuela, Guatemala, Paraguay, El Salvador, Costa Rica, Honduras, Brasil, Portugal, Storbritannia, Nicaragua, USA, Italia, Panama, Irland, Den dominikanske republikk, Norge, Frankrike, Sverige, Finland, Canada, India, Danmark, Østerrike, Japan og arabisktalende land. Tekstene vises på språket til det valgte landet. Dette er spesielt nyttig når du reiser utenlands og vil vite hvor du kan fortsette å se de beste kampene.

 

Å vurdere denne applikasjonen tar deg til den kompatible appbutikken på telefonen din slik at du kan legge igjen din vurdering og tilbakemelding. Anmeldelser hjelper oss med å vokse for å nå flere fans, og selvfølgelig er vi oppmerksomme på alle kommentarene dine for å fortsette å forbedre innholdet og tjenesten.

 

Til slutt, nederst i den utvidbare menyen, finner du direkte lenker til WOSTI FutbolTVs kontoer på Twitter og Facebook. Vi anbefaler at du følger våre profiler på begge sosiale medier for å holde deg oppdatert med de siste nyhetene innen sportsverdenen på TV og for å ikke gå glipp av noen detaljer.