Guide til A-League All Stars Women TV-kamper

A-League All Stars Women: På dette tidspunktet er det ingen TV-kamp. Du kan sjekke historikken over tidligere TV-sendte kamper.

Fredag, 24.05.2024
12:05 A-League All Stars Women Arsenal Kvinner

STATISTISKE DATA FOR LAGET A-LEAGUE ALL STARS WOMEN PÅ TV I NORGE

Per i datoene i dag 28.05.2024 og siden dette nettstedet samler inn statistikk om når og hvor kampene til Football laget A-League All Stars Women i Norge, som var 24.05.2024, kan vi gi følgende data:

Det har vært 1 kamper som ble vist på TV i 1 forskjellige konkurranser. 0 kamper har vært på åpen TV og 1 på betal-TV.

Det har vært sendt fra 1 forskjellige kanaler. Vi gir detaljert navn på TV som har overført kampene oftest: VG+ (1).

I tillegg, i den angitte perioden, er lagene som laget A-League All Stars Women har møtt mest, og som også har blitt sendt på TV, i denne rekkefølgen: Arsenal Kvinner (1).

Det er ingen direktesendte fotballkamper fra A-League All Stars Women på tv akkurat nå, men vi viser deg en historie med tv-programguiden for de siste kampene som har blitt vist på tv fra A-League All Stars Women.

Vi vil oppdatere denne tv-programagenden for A-League All Stars Women når vi får bekreftet fra offisielle kilder hvilke kamper som vil bli direktesendt på tv.

Det kan være interessant for deg å vite at det siden begynnelsen av denne nettsiden har blitt publisert 1 direktesendte fotballkamper fra A-League All Stars Women.
Den første publiserte kampen var fredag 24. mai 2024 mellom A-League All Stars Women - Arsenal Kvinner.
Kanalen som har vist flest direktesendte kamper fra A-League All Stars Women på tv er VG+ med en total på 1 kamper.
Og det er konkurransen Amistoso Femenino som har vært tv-sending av A-League All Stars Women flest ganger, med en total på 1 kamper.